learn more

Timo Kauniston kotisivut

Terve. Ja tervetuloa sivuilleni. Olen Timo Kaunisto Alastarolta Varsinais-Suomesta. Olen valtuutettuna Loimaan valtuustossa. Näiltä sivuilta löydät kirjoittamiani kolumneja ja kannanottoja. Politiikan tapahtumista ja muistakin ajatuksistani voit lukea päiväkirjastani.

learn more

Uusiutuvilla luonnonvaroilla työpaikkoja Suomeen

Suomi tarvitsee uusia työpaikkoja ja lisää veronmaksajia. Meillä ei ole öljyä, mutta meillä on paljon enemmän. Metsien, peltojen ja vesiemme luonnonvaroja hyödyntämällä voimme luoda kaivattuja työpaikkoja. Kymmenessä vuodessa tälle osaamiselle luodaan jopa 100.000 uutta työpaikkaa. Samalla huolehdimme tasapainoisen, kestävän Suomen rakentamisesta.

learn more

Kuntien on parannettava yhteistyötään

Kunnat vastaavat julkisten palvelujen tuottamisesta: terveydenhoidosta, kouluista ja sosiaaliavusta. Palvelut kallistuvat kun Suomi ikääntyy. Palvelut on tehtävä tuottavammin. Tuottavuus tarkoittaa ennen kaikkea tietotekniikan parempaa hyödyntämistä.

learn more

Vanhustyö paremmaksi

Suomi vanhenee. Seniorisuomalaisissa on paljon voimaa suomalaisille perheille ja talouden pyörien pyörimisille. Meidän on kyettävä tarjoamaan hyvän elämän mahdollisuudet myös ikääntyville. Emme voi sivuuttaa yksinäisyyden ja syrjäytymisen uhkaa.

learn more

Betonipolitiikka on torjuttava

Betonipoliitikot ovat jälleen heränneet henkiin. Suurten kaupunkien sinipunavoimat haluavat tiivistää Suomen muutaman taajaman ympärille. Omakotitalosta tehdään ilmastopolitiikan kirosana ja kaupunkien gryndereille ohjataan uutta, ahdasta rakennettavaa.

learn more

Timo Kaunisto: Uusi alustilaus osoittaa vihreän talouden voimaa

TIEDOTE 23.3.2011

Kansanedustaja Timo Kauniston on erittäin tyytyväinen STX Finlandin Turun telakan saamasta laivatilauksesta. Erikoistilauksen työllistävät vaikutukset ovat merkittävät, laivatyömaan työllistäessä n. 300 henkeä ja paikatessa edellisten tilausten ja Viking Linen tilauksen väliin jäävää aikaa.  

Työllistävän vaikutuksen lisäksi tilaus osoittaa vihreän talouden nousevan merkityksen Suomen taloudelle. Telakalta tilattu laiva on ympäristöystävällinen ja biojäteöljykäyttöinen. Vihreän talouden osaamisen hyödyntämiseen on kannustettava telakkateollisuuden lisäksi kaikilla muillakin aloilla.

Lisätietoja:

Kansanedustaja Timo Kaunisto, timo.kaunisto@eduskunta.fi, p. 050 512 1886

Ei Kommentteja

Ole hyvä ja ota kantaa!

Kommentoi